Hagi, lovit cu o monedă în cap de fanii stelişti!

25 aprilie 2017 10:19   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Gică Hagi a fost victima unui incident şocant. "Regele" e un simbol al Stelei, dar la meciul dintre FCSB şi echipa sa, Viitorul, 1-1, el a fost luat la ţintă de către fanii roş-albaştrii aflaţi în apropierea băncilor de rezervă.

"Steaua a fost mult mai bună, am suferit. Le-am spus jucătorilor că trebuie să învăţăm din aceste meciuri. S-a văzut că Steaua are experienţă mai mare. Am fost nevoit să schimb puţin şi sistemul, că Nedelcu s-a accidentat. Am avut mult noroc, Steaua merita victoria, dar aşa e fotbalul. Se joacă totul în continuare, vom încerca să dăm maximum în continuare. Aceste meciuri ne fac să fim mai bun.Tot meciul n-am primit niciun fault în jumătatea adversă, nu putem să comentăm despre arbitraj.

Cineva din tribună m-a lovit cu o monedă în cap. Nu puteam să mă tăvălesc pe jos. S-au dus respectul, educaţia în ţara asta", a declarat Hagi la Dolce Sport.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

Mai multe