Hagi, un exemplu de urmat și în familie, nu doar pe teren. Cum e ca tată

20 mai 2017 20:18   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Gheorghe Hagi este un exemplu demn de urmat nu doar pe teren, pentru jucătorii săi, ci și acasă, pentru cei doi copii ai lui. Regele a mărturisit într-un interviu de ce îi displac cuvintele mari care i se atribuie și cum se comportă în calitate de tată, de cap al familiei.

Hagi a dat dovadă de multă modestie în interviul acordat emisiunii „În fața ta”, de la Digi 24, unde a vorbit despre copiii săi și despre cum a încercat să-i ghideze în viață, să le ofere susținere.

„Zeu nu sunt. Nu-mi place nici când mi se spune Rege, pentru că în sport nu există rege. Există suferință, sărăcie, trebuie să muncești în fiecare zi. Idealul meu și al soției e să fim pentru copiii noștri un fel de mentori, să ne ceară o părere”, a declarat Hagi în fața celor doi moderatori ai emisiunii.

Antrenorul echipei FC Viitorul a lăsat impresia că este foarte mândru de Ianis și Kira, cei doi copii ai săi pentru că deși i-a avertizat că trebuie să muncească foarte mult pentru pasiunile lor, ei continuă să se pregătească în domeniile la care aspiră. Au un bun exemplu, pe tatăl lor, care a arătat întregii țări și chiar și în străinătate că o carieră profesională se clădește cu multe sacrificii, mai ales în fotbal.

„Fiica e în America, își continuă școala (...). Avea puțin dubii dacă o să o susțin, ea mi-a zis ca vrea să facă regie, film, actriță, film... și i-am zis că nu e nicio problemă, dar dacă e convinsă 100%. Trebuie să te dedici, să te sacrifici pentru tot ceea ce vrei să faci, ca să te realizezi în viață. E dispusă și mi-a plăcut foarte tare”.

„(Lui) Ianis de mic i-a plăcut fotbalul. E dedicat, vrea să ajungă fotbalist, e disponibil la sacrificiu, muncă, știe că numai așa poate să ajungă foarte bun, are mult talent”, a mai adăugat Hagi, conform sursei citate.

Mai multe