Hamza de la Petrolul, golgeterul fotomodel

4 iulie 2013 17:59   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Younes Hamza e cel mai îndrăgit fotbalist al Petrolului, depăşindu-l la popularitate chiar şi pe principalul marcator din sezonul trecut, Bokila.

Faţă de vârful congolez, tunisianul de 27 de ani are de partea sa o jumătate de an, în care a contribuit decisiv la salvarea ploieştenilor de la retrogradare, cu 12 goluri în 13 partide.

Hamza s-a distrat în vacanţă pozând ca un fotomodel

Cu reuşitele de anul trecut, Hamza a ajuns la 25 de goluri pentru Petrolul, în doar 18 luni petrecute la Ploieşti. Exceptând fotbalul, care-i ocupă cea mai mare parte din timp, hobbyurile lui sunt tenisul, baschetul şi fotbalul american. S-a obişnuit cu mâncarea românească, însă preferă escalopul de pui sau de vită cu ciuperci, o ascultă pe Inna şi se uită la filme cu Al Pacino şi Jessica Alba.

El are însă şi o pasiune pe care o ţine ascunsă. Îi place să facă fotografii artistice. Având alura unui fotomodel, el a frânt destule inimi în "urbea lui Caragiale" şi nu numai acolo.

Ajuns în România, Younes a fost în probe la Astra, dar când să semneze contractul a constatat că una discutase şi alta scria pe hârtie. S-a dus apoi la concitadina Petrolul, unde a fost transferat de Vivi Răchită, sub formă de împrumut iniţial, pentru 50.000 de euro, dar după câteva luni l-a cumpărat definitiv pentru 150.000 de euro.

Mai multe