Haos la Rapid / Șumudică, atac la Moraru:” Nu poți ține un club când vinzi 3 ape minerale”

20 iulie 2016 19:04   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Rapidist declarat, antrenorul Astrei, Marius Șumudică, n-a rămas impasibil la situația în care este clubul său de suflet.

Curtea de Apel Bucureşti a amânat, azi, pentru 24 august, judecarea cererii Rapidului de suspendare a executării silite, solicitată de mai multe firme şi persoane.

LPF urmează să decidă mâine, oficial, dacă Rapid va evolua în Liga I sau dacă locul său va fi luat de ACS Poli Timişoara.

Marius Șumudică, antrenorul Astrei, rapidist declarat, l-a atacat dur pe patronul Valerii Moraru, cel pe care-l consideră vinovat de starea în care este echipa.

”E tragic ceea ce se întâmplă! Mă doare să văd ce e în Giulești. Dar acolo se culege ceea ce s-a semănat. Copos, de bine de rău, a cheltuit, a ținut echipa la un standard înalt pentru Liga 1, avea cele mai mari salarii la un moment dat.

Nu poți tine un club ca Rapid, un brand, când vinzi 3 ape minerale. Nu am nimic cu Moraru, dar când iei un club ca Rapid trebuie să înțelegi că acest club e un fenomen. Trebuie să ai bani să poți ține un asemenea club. Iar fotbal fără bani nu mai merge. Va dispărea una dintre echipele frumoase ale fotbalului românesc și nu e normal”, a spus Șumudică.

Mai multe