Harry Redknapp, implicat într-un incident stupid: „Și-a târât soția cu mașina”

20 octombrie 2016 10:11   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Antrenorul de fotbal Harry Redknapp (69 de ani) a fost surprins târându-și soția cu mașina pe marginea drumului după ce piciorul și paltonul acesteia au rămas blocate în portiera automobilului. Martorii spun că Redknapp a lăsat-o pe femeie țipând de durere într-o baltă de sânge.

Incidentul s-a petrecut în orașul englezesc Bounemouth, unde antrenorul și-a condus soția, pe Sandra Redknapp, la un magazin, informează The Sun. Trecătorii au observat cum fostul președinte Premier League a oprit mașina pentru ca femeia să coboare, dar o parte din palton și piciorul acesteia rămăseseră încă în Range Roverul lui Redknapp. El a accelerat și a târât-o pe soția sa cu mașina, provocându-i răni severe la picior.

„Eram în magazin când un cuplu a venit și mi-a spus: «Crikey, e o doamnă care a fost târâtă pe stradă». Apoi a mai venit cineva care mi-a spus că a fost Harry Redknapp care tocmai și-a lăsat soția la magazin. Am auzit că a pornit mașina în timp ce avea haina prinsă în ușă. A fost târâtă de-a lungul străzii fără să-și dea seama. Cred că a fost grav rănită.”

Un alt martor a declarat că era mult sânge pe asfalt, unde a fost accidentată femeia. Alții au crezut inițial că a lovit un pieton, apoi au realizat că era chiar soția sa. Antrenorul a fost profund mișcat de ce s-a întâmplat și a încercat să aibă grijă de Sandra până a sosit ambulanța.

La spital, aceasta a avut nevoie de o intervenție chirurgicală pentru a-i trata rana de la picior. Harry a stat la căpătâiul ei până și-a revenit.

Mai multe