Hazard a distrus Ungaria

27 iunie 2016 20:27   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Trupa lui Wilmots s-a distrat în meciul cu ungurii, căpitanul Hazard marcând un gol şi oferind o pasă decisivă. Belgienii se pregătesc acum pentru sferturile de vineri cu Ţara Galilor.

“Totul a fost aproape perfect. Am avut goluri, ocazii, Courtois a ţinut poarta intactă. Cu Ungaria a fost greu de jucat la început, dar apoi ne-am creat oportunităţi”, a spus liderul Hazard, cel care a înscris o dată şi a oferit assist-ul la penultimul gol al “diavolilor”. 

De asemenea, mijlocaşul lui Chelsea a fost desemnat omul meciului, în realizările sale fiind incluse şi zece intercepţii, crearea a patru ocazii de gol, iar acurateţea paselor sale a fost de 90 la sută. “I-am spus că vreau să înscrie un gol, că nu trage suficient la poartă. Un căpitan nu poate vorbi mereu cu gura, dar el a «vorbit» prin picioarele lui. Mulţi s-au mirat că i-am dat banderola de căpitan acestui jucător mic, însă cu inimă mare. Este un jucător care ştie să gestioneze momentele dificile, ştie să tragă echipa după el”, l-a lăudat şi selecţionerul Marc Wilmots. Pentru Hazard şi compania urmează testul din sferturile cu Ţara Galilor. “E o echipă complicată, am jucat contra ei în preliminariile Euro 2016 şi nu am câştigat niciodată. La înaintare e şi un mare jucător, Bale. Sper ca de data asta să învingem noi”, a anunţat Eden.  

Mai multe