Hizo i-a «urat» arbitrului Colţescu: «Mai bine mureai!»

8 noiembrie 2011 16:16   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Nu trece nici o etapă în Liga I fără bălăcăreală. Ca de obicei, ţinta predilectă a oamenilor de fotbal este reprezentată de arbitri, oamenii în negru fiind din nou puşi la zid la capătul unor greşeli grave comise.

Meciul care a stârnit cele mai mari controverse a fost cel dintre Gaz Metan Mediaş şi FC Vaslui, moldovenii acuzându-l în termeni duri pe Colţescu pentru că l-a eliminat prea uşor pe Papp.

"Ce a făcut acest Colţescu este incredibil. Nu este posibil să elimini un jucător la modul la care a făcut-o. Ne-a lăsat în 10 oameni pentru un motiv imaginar", a punctat antrenorul Viorel Hizo.

Porumboiu, patronul Vasluiului, l-a atacat pe şeful CCA. "Crăciunescu mi-a zis că Sebastian Colţescu e de mare viitor. Eu i-am spus că e într-o mare eroare. Eu îl respect pe Crăciunescu, dar să nu facă experimente cu Vaslui", a declarat Porumboiu.

Colţescu s-a apărat, dezvăluind un episod incredibil cu Viorel Hizo.

"E adevărat, nu cred că trebuia să-i dau al doilea cartonaş galben lui Papp. Dar e anormal să fiu numit labil psihic. Ca să nu mai spun că domnul Hizo a intrat în vestiar şi a vrut să-l strângă de gât pe Andrei Constantinescu, colegul meu. Mi-a spus că s-ar fi bucurat dacă muream atunci când am vrut să mă sinucid. S-a întâmplat la meciul dintre Ceahlăul şi FC Vaslui", a explicat arbitrul.

A vrut să se sinucidă

În 2008, Sebastian Colţescu a fost la un pas să îşi piardă viaţa. El a intrat în depresie după un meci Gaz Metan - FC Braşov, scor 0-0, când a fost acuzat că nu a acordat mai multe penalty-uri. Atunci, arbitrul a vrut să se arunce de la geamul apartamentului său de la etajul trei.

Porumboiu: «I-a luat Borcea un Mercedes»

Patronul Vasluiului l-a acuzat violent pe Colţescu: "E un hoţ de buzunare! E corupt până în măduva oaselor şi e psihopat de Spitalul 9. Sunt convins că el a arbitrat cu lista de jucători care trebuie suspendaţi în buzunar. În plus, e şi labil psihic".

Arbitrului i s-a mai reproşat de către Porumboiu că ar fi un apropiat al lui Cristi Borcea, acţionarul lui Dinamo, care i-ar fi plătit "fluieraşului" ratele la o maşină. "Colţescu e omul lui Borcea, el i-a cumpărat un Mercedes", a spus patronul Vasluiului.

Mai multe