I-a luat banii lui Dan Petrescu

22 mai 2012 18:13   Fotbal intern
Ultima actualizare:

După multe zile negre, a ieşit soarele şi pe strada Danei Petrescu, fosta soţie a tehnicianului de la Kuban Krasnodar. Şi asta pentru că femeia a reuşit să ajungă la o înţelegere cu antrenorul privind majorarea pensiei alimentare pe care acesta o plăteşte pentru cele două fete, Chelsea şi Rebecca.

Războiul dintre Dan Petrescu şi fosta soţie a luat sfârşit. Ieri a fost termen în procesul pe care Dana Petrescu i l-a intentat antrenorului pentru creşterea pensie alimentare.

Dacă la precedentele apariţii la tribunal Dana apărea de fiecare dată supărată, acum lucrurile s-au schimbat radical. Aceasta a reuşit să-l convingă pe Dan Petrescu să-i plătească o sumă mai mare pentru pensia alimentară cuvenită celor două fete pe care le au din mariajul care s-a destrămat în anul 2003.

Dana Petrescu s-a refugiat într-o farmacie ca să scape de jurnalişti

De atunci, actualul antrenor al ruşilor de la Kuban Krasnodar i-a dat Danei 3.000 de dolari lunar, însă cum veniturile „Bursucului" au crescut simţitor, Dana a obţinut majorarea sumei cuvenite pentru creşterea fetelor.

În prezent, tehnicianul are un salariu anual de două milioane de dolari la clubul din spaţiul ex-sovietic şi, potrivit legii, trebuie să-i acorde fostei soţii undeva la 30 la sută din veniturile sale lunare.

Dana a prezentat ieri instanţei o hârtie notarială prin care a arătat că s-a înţeles cu Dan Petrescu în privinţa banilor pe care îi va primi. Fericită că a scăpat de o grijă, şatena a ieşit val-vârtej din sala de judecată şi a „fentat" întrebările jurnaliştilor, refugiindu-se într-o farmacie.

Ca şi la celelalte termene ale procesului, Petrescu n-a venit în faţa magistraţilor şi, prin înţelegerea pe care a făcut-o la notar, se pare că nici nu va fi nevoit să calce pragul Tribunalului.

Au divorţat în 2003

Mariajul soţilor Petrescu a luat sfârşit în anul 2003, când fostul internaţional a hotărât să pună punct căsniciei din cauza relaţiei extraconjugale pe care Daniela o avea cu Radu Niculescu, coechipier pe atunci cu fostul fundaş al naţionalei la FC Naţional.

În urmă cu patru ani, Dan Petrescu s-a recăsătorit cu un fost fotomodel, Adriana. Cei doi au împreună o fetiţă în vârstă de 3 ani.

Mai multe