I-a mai rămas doar Ana

29 iulie 2016 21:11   Fotbal intern
Ultima actualizare:

În decurs de numai câteva zile, fotbalistul german a suferit două „pierderi” imense pe plan profesional. Singura consolare a lui Schweinsteiger rămâne frumoasa tenismenă Ana Ivanovic, cu care s-a căsătorit la începutul lunii.

Unul dintre eroii cu care Germania a devenit campioană mondială în 2014 a căzut abrupt în fotbalul de cel mai înalt nivel. La 31 de ani, Bastian Schweinsteiger trece prin cele mai dificile momente ale carierei şi e greu de crezut că va mai putea reveni în prim-plan.

Mai întâi a fost anunţul făcut de antrenorul portughez Jose Mourinho, care a anunţat că Schweinsteiger e pus pe lista de transferuri la Manchester United, o decizie dificil de suportat pentru orgoliosul Bastian. Analizându-şi situaţia în care a ajuns, „Schweini” a mai făcut ieri un pas înapoi, retrăgându-se în mod oficial de la naţionala Germaniei, pentru care a jucat de 120 de ori. „L-am anunţat pe selecţioner să nu mă ia în calcul pentru preliminariile Campionatului Mondial”, a precizat mijlocaşul printr-o scrisoare mai lungă, postată pe Twitter.

S-au căsătorit la Veneţia

Cu viitorul fotbalistic incert, Schweinsteiger se va concen­tra mai mult ca sigur pe via­ţa de familie şi pe relaţia de iubire cu tenismena Ana Ivanovic. Sârboaica de 28 de ani n-a renunţat încă la tenis, astfel că îl vom vedea mai des pe Schweinsteiger în loja Anei la marile turnee din circuitul feminin. Cei doi s-au căsătorit în urmă cu trei săptămâni la Veneţia, nunta fiind una spectaculoasă şi costisitoare în acelaşi timp.

Mai multe