I-au zburat dinţii!

2 martie 2016 20:58   Fotbal intern
Ultima actualizare:

În urma unei banale sărituri la cap cu colegul Gary O’Neil, internaţionalul irlandez Robbie Brady şi-a pierdut doi dinţi.

„Canarii” de la Norwich traversează clipe grele în Premier League, ajungând pe loc retrogradabil după o serie negativă de şapte eşecuri şi un egal în ultimele opt runde. Perioada proastă a grupării engleze a fost completată de ghinionul care s-a abătut asupra trupei din Norwich în partida cu Chelsea (1-2), disputată marţi seară.

Astfel, doi dintre cei mai importanţi jucători, mijlocaşii Robbie Brady şi Gary O’Neil, s-au accidentat serios unul pe celălalt. A fost o fază obişnuită de joc, în care Brady şi O’Neil au sărit la cap pentru a nu-i permite brazilianului Willian de la Chelsea să intre în posesia mingii. Din păcate, fotbaliştii lui Norwich s-au lovit frontal, faţă în faţă, efectele fiind devastatoare. Cel mai mult a avut de suferit irlandezul Brady (24 de ani), căruia i-au zburat pe loc doi dintre dinţi, “pierderile” fotbalistului fiind vizibile în aer imediat după contact. Şifonat a ieşit şi englezul O’Neil (32 de ani), care a avut nevoie de mai multe copci pentru a-şi repara o tăietură urâtă la frunte.

Un arbitru a leşinat pe teren

Etapa intermediară din Anglia de la mijlocul acestei săptămâni a mai produs o scenă rar întâlnită. Meciul Bournemouth – Southampton (2-0) a fost marcat de accidentarea stupidă a arbitrului de rezervă Kevin Friend, care s-a lovit cu capul de banca de rezerve. Oficialul a rămas conştient, dar a necesitat investigaţii amănunţite, iar locul său a fost luat de un arbitru care se afla, întâmplător, în tribune.

Mai multe