Ianis Hagi n-are loc nici la Under 19

10 noiembrie 2015 21:50   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Deşi Gică Hagi l-ar vrea cât mai repede pe fiul său la naţionala Under 21, mijlocaşul Viitorului a ratat convocarea la un nivel de vârstă inferior.

În următoarele zile, naţionala Under 19 a României va disputa la Oradea trei meciuri de calificare la Europeanul de anul viitor, cu Insulele Feroe, Andorra şi Elveţia, grupă din care se califică în faza următoare a preliminariilor primele două clasate. Printre tinerii tricolori antrenaţi de Andrei Spier nu se regăseşte însă şi Ianis Hagi.

Aceasta în condiţiile în care Gică Hagi s-a certat de curând cu selecţionerul de la Under 21, Cristi Dulca, cerându-i imperativ acestuia să-l cheme pe Ianis la naţionala de tineret. Ei bine, căpitanul Viitorului nu numai că lipseşte în continuare de la Under 21, dar nu e nici măcar în lotul României la Under 19.

Singura consolare pentru Hagi Jr. vine de la faptul că abia a împlinit 17 ani şi ar putea juca la Under 19 în viitoarele preliminarii. Totuşi, Gică Hagi şi-ar fi dorit ca Ianis să sară nişte paşi, lucru care întârzie să se întâmple.

Mai multe