Ice Bucket Challenge în fotbalul românesc. Cum au luat parte Gigi Becali, Meme Stoica şi Mircea Lucescu, la provocarea momentului

21 august 2014 17:33   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Cea mai virală campanie din ultimii ani cucereşte internetul pe zi ce trece. După ce Costică Anghelache şi Adi Mutu au fost primii oameni din fotbalul românesc care şi-au turnat o găleată de apă rece în cap, ei au fost urmaţi de Romeo Surdu, Flavius Stoican şi mijlocaşul Petrolului Pablo de Lucas.

Redactorii sport.ro au făcut o listă cu oamenii de fotbal din ţara noastră care ar putea să participe la provocare, dar şi cum au făcut-o. Iată câteva dintre încercările campaniei "Ice Bucket Challange".

1) Gabi Tamaş - ar fi vrut să facă, dar a zis că el niciodata nu foloseşte mai mult de două cuburi2) Rapid - jucătorii Rapidului au vrut şi ei să urmeze provocarea. Din păcate apa nu curge încă la ProRapid3) Mircea Lucescu - a inventat Icebucket Challenge pe vremea când antrena la Corvinul. Acum nu mai are farmec4) Claudiu Răducanu şi Dodel Tănase - "aisbachet ce?!"5) Gigi Becali a fost şi el provocat - l-a pus pe Luţu să facă în locul lui6) Meme Stoica - el face coldwater shower challenge în fiecare zi la Rahova7) Giovani Becali - el e prea mafiot ca să facă, dar a zis că poate să scuipe pe oricine până îl udă leoarcă8) George Copos - nu şi-a mai turnat apă-n cap, ca deja s-a scufundat odată cu planeta9) Gabi Matei - a încercat să ridice găleata, a căzut şi şi-a rupt piciorul. Absentează un sezon10) Marius Ianuli, zis şi Mache - din motive lesne de înţeles, el şi-a turnat găleata în cap cu o singură mână11) Şumudică - "cine mă provoacă, mă ? Băăăă, eşti pă mână cu Chirilă?"12) Chirilă - "fac provocarea, dar nu oricum. De ce să o fac aici, când pot să o fac pe Champs Elysees. Întâi mănânc nişte Coq au vin, servesc un Baba au rhum"13) Anamaria Prodan: "accept provocarea, dar nu o fac aşa ca toate sărăciile. Eu şi Reghe avem conturi cu mai multe zerouri decât puteţi voi să citiţi, aşa că o să facem "money buchet challange".14) Mititelu - i-a păcălit pe toţi că vrea să facă provocarea pe Oblemenco, apoi s-a legat cu lanţul de un gard şi a zis că nu pleacă până când Sandu Mircea şi Vasilescu Olguţa nu ajung la puşcărie15) Vasile Turcu nu a făcut ice bucket challange pentru că i-a fost frică sa nu se îmbolnavească: "Să stau ud, să răcesc şi să prind emenangita?"

Mai multe