Idolii tribunelor Daniel Niculae şi Cristi Săpunaru se întorc în Giuleşti

30 septembrie 2014 16:02   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Noul antrenor al Rapidului, Marian Rada, a anunţat că Daniel Niculae şi Cristi Săpunaru i-au promis că vor semna cu giuleştenii.

"Am vorbit cu Nico şi Săpunaru, mi-au promis că vor semna cu Rapid. Eu le-am spus cu cât mai repede cu atât mai bine, să nu se agraveze situaţia şi să vină degeaba", a spus Rada.

Atacantul Daniel Niculae şi fundaşul Cristian Săpunaru, jucători liberi de contract, se antrenează de la începutul lunii la baza sportivă Pro Rapid alături de lot.

Niculae a evoluat pentru Rapid şi în returul ediţiei trecute a Ligii a II-a, dar în vară a refuzat prelungirea contractului căutându-şi o echipă în străinătate. El a jucat în perioada 2001-2006 la Rapid, după care a evoluat în străinătate la formaţiile AJ Auxerre, AS Monaco, AS Nancy şi Kuban Krasnodar.

Săpunaru este jucător liber din 21 august, când conducerea clubului spaniol Elche i-a reziliat unilateral contractul. Fundaşul a mai evoluat pentru Rapid în perioada 2006-2008 şi sub formă de împrumut timp de şase luni, în 2010. În cariera sa, fotbalistul în vârstă de 30 de ani a mai jucat la echipele FC Naţional, Callatis Mangalia, FC Porto şi Real Zaragoza.

"Eu trebuie să am morarul ridicat ca să îl transmit şi jucătorilor. I-am întrebat ce probleme au şi mi-au spus ceea ce ştiam, de restanţele salariale. Eu le-am spus că vreau să le redau plăcerea de a juca fotbal. Vreau să se distreze pe teren pentru că este un joc care trebuie făcut cu plăcere", a mai spus Rada.

Mai multe