Iker Casillas și Sara Carbonero s-au despărțit după 11 ani de relație! Prin ce încercări grele a trecut cuplul

10 martie 2021 13:48   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Iker Casillas și Sara Carbonero s-au despărțit după 11 ani de relație și cinci de mariaj. Decizia a fost luată de comun acord, iar cei doi nu mai locuiau de ceva vreme în aceeași casă.

Iker Casillas și Sara Carbonero au luat o decizie neașteptată. Cuplul a pus punct unei relații care dura de mai bine de un deceniu, informează marca.com. Cei doi s-au căsătorit în 2016 și au împreună doi copii, însă informațiile oferite de publicația Lectures susțin că ruptura dintre ei a survenit cu mult timp în urmă, la ora actuală fiecare dintre ei locuind în case diferite. 

Relația celor doi a intrat în atenția publicului după un moment inedit care a avut loc după finala Campionatului Mondial din 2010. Sara era reporter și îi lua un interviu portarului Spaniei, Iker Casillas, atunci când acesta, fericit că echipa sa a câștigat contra Olandei, s-a oprit pentru a o săruta în direct. 

Relația lor a fost marcată de încercări dificile. Sara Carbonero s-a luptat cu un cancer care a recidivat în anul 2019. Frumoasa jurnalistă a ajuns pe masa de operație și a urmat un tratament agresiv. În același an, Iker Casillas a suferit un infarct, în urma cărui s-a recuperat cu greu. 

Mai multe