Îl salvează golul de la Iaşi? Ce zice Tamaş de amenda de 50.000 de euro

31 octombrie 2016 12:05   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Gabi Tamaş a marcat primul său gol pentru Steaua, în meciul din deplasare cu CSMS Iaşi, într-un moment în care fundaşul are zilele numărate la echipa patronată de Gigi Becali.

Cu reuşita spectaculoasă din Copou, gol de la 30 de metri, internaţionalul stelist a încheiat în glorie o săptămână de coşmar, în care a fost pus la zid pentru o escapadă bahică petrecută în Centrul Vechi al Capitalei. Finanţatorul roş-albaştrilor n-a acceptat acest derapaj şi l-a ameninţat pe Tamaş cu o amendă-record, de 50.000 de euro.

"Patronul poate spune orice. El este conducătorul echipei şi poate critica pe oricine. Nu mi-a zis nimic mie. Dacă voi fi amendat, voi plăti amenda. Cine greşeşte, plăteşte. Amenda e mare? Poate nu-mi ştiţi salariul. Cine ştie? Dacă amenda e mare, înseamnă că şi salariul e la fel, nu?", a spus Tamaş. 

"Cum să fie iertat pentru aşa ceva? Nu asta e problema mea, lasă-l să bea! Sunt altele mai grave, pe care nu le ştiţi voi. El a venit mirosind a băutură la antrenament, iar când a fost beat nu a mai venit deloc! Asta nu mai e în regulă. Ce-i aia consens? Nu o să accept aşa ceva niciodată. Ştiu ce o să fac, dar nu vă pot spune", spunea Becali înainte de întâlnirea de la Iaşi.

Mai multe