Ilie, atât de tare te plictiseai? S-a distrat de unul singur băgându-şi degetul în gură

7 martie 2015 22:37   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Ilie Balaci nu mai este în prim-planul foptbalului românesc, însă a rămas aproape de Universitatea, echipa lui de suflet.

Nu fizic, pentru că petrece cea mai mare parte a timpului în Bucureşti, nu la Craiova. Cel supranumit ”Minunea Blondă” a fost surprins de fotoreporterii Click! zilele trecute în Bucureşti, în timp ce aştepta ca maşina – un Mercedes AMG s500, să-i fie spălată la o spălătorie de cartier. Şi, pentru că a avut de aşteptat mai bine de un sfert de oră, Balaci şi-a găsit repede de lucru. S-a distrat de unul singur băgându-şi degetul în gură. Şi nu a fost un gest pe care l-a făcut o singură dată şi pentru câteva secunde. Din contră, fostul mare fotbalist a părut că se simte atât de bine în acea ipostază încât nu s-a sfiit să stea cu degetul în gură minute bune. Balaci nu şi-a pus problema că ar putea să-l vadă cineva sau, mai rău, că l-ar putea fotografia cineva în situaţia deloc elegantă în care s-a pus singur.

A mai alternat gesturile doar când şi-a aprins o ţigare, dar pentru scurt timp. Distracţia lui s-a terminat în momentul în care a fost chemat de cei de la spălătorie să-şi ia în primire bolidul curat ca lacrima. A plătit, apoi a plecat în viteză.

Mai multe