Ilie Stan se relaxează alături de prieteni

2 mai 2012 18:04   Fotbal intern
Ultima actualizare:

De când a demisionat din funcţia de antrenor principal al Stelei, după semieşecul cu Gaz Metan, scor 0-0, Ilie Stan are mai mult timp pentru familie, prieteni şi afaceri.

Tehnicianul în vârstă de 44 de ani nu a mai putut suporta criticile patronului Gigi Becali, hotărând să se retragă din funcţia de tehnician pentru o vreme. Fiind liber de contract de mai bine de o lună „Iliesta" îşi vede acum de viaţa persoanală.

Zilele trecute fostul tehnician a fost surpins în zona Băneasa a Capitalei, în timp ce lua masa alături de mai mulţi prieteni. Cei patru au zăbovit mai bine de două ore la un restaurant de lux, purtând mai multe discuţii legate de afaceri dar şi de fotbal.

După terminarea prânzului Stan s-a urcat în automobilul său, marca Mercedes ML, însoţit de o una dintre cele două doamne cu care a luat masa, şi a pornit spre centrul oraşului.

Gigi Becali a dezvăluit că şi Ilie Stan a avut parte de acelaşi tratament ca actualul tehnician al Stelei, Mihai Stoichiţă. „Ce mare lucru e că sun pe bancă?! La Ilie Stan sunam la fiecare meci şi-i făceam schimbările. De ce i-o fi ruşine să recunoască, nu înţeleg! Am făcut ceva ilegal?! El a plecat de la Steaua pentru că n-a mai ascultat de mine", a declarata latifundiarul.

Mai multe