Imaginile durerii: soția lui Ekeng, plângând în hohote pe stadion

13 mai 2016 14:32   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Vineri (13 mai), trupul neînsuflețit al fotbalistului Patrick Ekeng a fost ridicat de la INML de către familia lui și depus pe stadionul „Ștefan cel Mare”. Jucătorii lui Dinamo, rudele camerunezului și sute de suporteri au venit să-și ia adio de la mijlocașul dinamovist. Soția lui nu și-a putut stăpâni lacrimile, în momentul în care pe un ecran imens era prezentat un film în memoria sportivului.

În boxe s-a auzit pisea „Vine o zi” a trupei Holograf, iar pe un ecran imens au fost prezentate imagini și filmulețe cu Patrick Ekeng. Soția lui a izbucnit în lacrimi când a văzut clipul și s-a prăbușit în brațele prietenei ei, potrivit antena3.ro. Aceasta a venit îmbrăcată complet în alb și a fost consolată de o prietenă apropiată, care a filmat toate momentele de pe stadion.

Patrick Ekeng era tatăl unei fetițe de doi ani și urma să se bucure de al doilea copil, soția lui fiind însărcinată în luna a doua cu un băiețel. 

Imagini de pe stadionul Dinamo

Peste 1.000 de suporteri, inclusiv toți jucătorii, antrenorii, conducătorii și ceilalți angajați ai clubului Dinamo, au venit să-și i-a rămas bun de la Patrick Ekeng, vineri (13 mai), pe stadionul Dinamo. Pe tabela stadionului au rulat secvențe din meciurile în care a jucat mijlocașul dinamovist și cu cele mai frumoase goluri marcate de el. Patrick Ekeng va fi înmormâtat în Camerun.

Soția regretatului dinamovist le-a cerut jucătorilor să joace meciul de marți, 17 mai, din Cupa României cu CFR CLuj, pentru Patrick.

Mai multe