În Liga I şi fotbaliştii dau cartonaşe galbene

22 septembrie 2015 12:51   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Steaua - Concordia Chiajna, jucat aseară pe Arena Naţională şi încheiat cu victoria clară a roş-albaştrilor, scor 3-1, a oferit un moment amuzant şi unic.

În minutul 30, băieţii lui Mirel Rădoi au scăpat pe contraatac şi l-au luat puţin prin surprindere pe centralul Horaţiu Feşnic. Acesta a sprintat imediat spre poarta oaspeţilor, dar a alergat atât de dezordonat încât i-a sărit din buzunar cartonaşul galben. Alin Toşca, unul dintre fundaşii Stelei, a recuperat de pe gazon obiectul pierdut de arbitru, dar n-a avut ocazia să-l dea înapoi pentru că ilfovenii au recuperat mingea şi jucătorul trebuia să intervină. Toşca a respins până la urmă balonul, dar a fost faultat dur de Marian Constantinescu, mijlocaşul Chiajnei. Aducându-şi aminte că încă are cartonaşul galben la el, stelistul n-a ezitat şi într-un gest cât s epoate de original i l-a arătat fără rezerve agresorului său. Toată lumea a râs, mai puţin centralul Feşnic, care s-a simţit precum un poliţist ce tocmai şi-a pierdut pistolul şi i-a tras din mână lui Toşca obiectul care îi aparţinea de drept lui.

Steaua s-a impus până la urmă prin golurile lui Varela, Stanciu, din penalty, şi Chipciu. Pentru Chiajna a marcat în prleungiri Vali Lazăr, din penalty.

Vezi AICI sau AICI faza cu cartonaşul arătat de Toşca lui Constantinescu!

Mai multe