Înaintea operaţiei, Mario a stat cu Mutu

24 iunie 2013 14:47   Fotbal intern
Ultima actualizare:

În vârstă de aproape 11 ani - îi va împlini în septembrie -, Mario Mutu, fiul pe care „Briliantul" îl are din căsătoria cu Alexandra Dinu, a avut nevoie de această operaţie pentru a i se remedia un defect septal, o problemă a inimii des întâlnită la copii. De regulă, această anomalie se rezolvă printr-o intervenţie minoră, dar cum la Mario acest lucru nu a fost posibil, a fost nevoie să fie operat pe cord deschis. Adrian Mutu a fost în permanenţă alături de fiul său, la spital. De altfel, fotbalistul a şi petrecut câteva zile cu Mario înainte de operaţie, publicând pe Facebook câteva fotografii cu cele trei comori ale lui: Mario, Adriana (6 ani) şi Maya (4 ani).

Alexandra Dinu, mama lui Mario, a fost cea care a vorbit de operaţie. „Acum că totul a trecut, vreau să vorbesc despre asta. Pediatrul lui, la o vizită de rutină, a simţit un murmur la inimă... M-a sfătuit să-i fac o electrocardiogramă, unicul test care permite descoperirea problemei", a declarat Alexandra Dinu pentru revista „Gente".

Actriţă de succes în Italia, fosta soţie a lui Mutu a spus apoi cum a reacţionat fiul său la aflarea veştii operaţiei: „I-am explicat lui Mario că această operaţie era necesară pentru a avea o inimă de mare sportiv, iar apoi la rândul lui să le spună altor copii care au aceeaşi problemă cum să se vindece. Acum am o misiune: să promovez o fundaţie care să se ocupe de probleme cardiace la copii'', a spus Alexandra, care a precizat că operaţia a decurs perfect.

Mai multe