INCREDIBIL / Lucescu s-a certat cu preşedintele UEFA, Michel Platini. Vezi motivul disputei dintre român şi legendarul francez!

3 martie 2013 14:22   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Aşa s-a întâmplat şi zilele trecute, când s-a certat cu Michel Platini, nimeni altul decât preşedintele UEFA, pe tema arbitrilor adiţionali. "N-am fost niciodată impresionat de sistemul cu cinci arbitri. Am avut o conversaţie cu Platini pe marginea acestui subiect. Nu sunt mulţumit de acest sistem. N-am văzut niciodată vreun arbitru care stă în spatele porţii să ia vreo decizie corectă. Au stat acolo şi la meciul cu Juventus şi n-au văzut penalty-ul la un fault asupra lui Mkhitaryan. Plus alte lucruri de genul ăsta.

Dacă s-a luat decizia de a introduce şi în Ucraina sistemul cu cinci arbitri, trebuie să o respectăm. Dar eu prefer trei arbitri, cu centralul asumându-şi responsabilităţile. Corecte sau greşite, e o întrebare la care centralul trebuie să răspundă. Distribuirea responsabilităţilor între toţi cei cinci arbitri este un lucru greşit. Este opinia mea", a declarat Mircea Lucescu pentru site-ul oficial al lui Şahtior.

Mai multe