Incredibil! Paul Gascoigne, convins de un taximetrist să joace pentru o echipă de amatori

22 august 2014 11:42   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Fostul internaţional englez Paul Gascoigne a fost recrutat pentru a juca într-un campionat local de amatori de către un taximetrist care antrenează echipa Abbey FC.

"Am vorbit despre asta de mai multe ori şi i-am prezentat ideea de a juca pentru noi. Glumea tot timpul, dar nu a spus nu niciodată. În urmă cu câteva săptămâni, mi-a cerut să merg să îi cumpăr ţigări. Când m-am întors cu ţigările, am avut o discuţie lungă despre diverse subiecte. I-am dat ţigările şi în acelaşi timp i-am înmânat un formular de angajare. El l-a semnat şi gata. M-am urcat în taxi cât am putut de repede. Mă simţeam ca un copil de 14 ani. Poate să înceapă să joace când doreşte şi pe ce poziţie doreşte. Ar fi o onoare imensă să îl avem în echipă", a spus taximetristul Chris Foster pentru Bournemouth Daily.

Gascoigne a jucat ultima dată în 2004, pentru Boston United, iar de atunci a făcut numeroase tratamente pentru a scăpa de problema alcoolismului şi a dependenţei de droguri. Starea generală de sănătate a fostului internaţional în vârstă de 47 de ani a a provocat îngrijorare în Anglia.

Mai multe