Îndrăgostiţi de goluri şi de amante

9 iunie 2015 21:41   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Sâmbătă, meciul României de la Belfast va fi un duel indirect între golgheterii Claudiu Keşeru şi Kyle Lafferty. Ambii se descurcă excelent în faţa porţii, la fel cum o fac şi în viaţa particulară, acolo unde învârt femeile pe degete.

Tricolorii pregătesc derby-ul grupei de calificare la Euro 2016 contra nord-irlandezilor aşteptând veşti bune despre starea de sănătate a lui Claudiu Keşeru. În absenţa lui Marica, fostul stelist va fi principalul nostru om de gol în cazul în care va depăşi o uşoară accidentare cu care s-a ales în Qatar, la echipa Al-Gharafa. De partea cealaltă, britanicii îşi vor pune speranţele ofensive în vârful Kyle Lafferty, care a marcat până acum de 14 ori pentru naţionala ţării sale. Keşeru şi Lafferty sunt doi fotbalişti explozivi şi imprevizibili atât pe teren cât şi în afara acestuia.

Nord-irlandezul este mai crai ca românul

Astfel, e de notorietate aventura extraconjugală pe care românul a avut-o anul trecut şi care a fost la un pas să-i distrugă căsnicia. Click! a fost ziarul care l-a fotografiat pe Keşeru, pe atunci atacant la Steaua, cu amanta în boscheţi, pozele compromiţătoare determinând-o pe soţia lui Claudiu, Laura, să ia în considerare inclusiv un divorţ. Până la urmă, Keşeru a fost iertat de soţie, cel puţin de faţadă, noroc de care nu s-a bucurat şi Kyle Lafferty. Nord-irlandezul a fost protagonistul unei poveşti similare, în ciuda faptului că avea acasă una dintre cele mai frumoase femei din lume, Nicola Mimnagh (29 de ani), o brunetă care în 2010 a câştigat titlurile de Miss Scoţia şi Miss Marea Britanie. După ce a descoperit că Lafferty îi trimitea mesaje de dragoste unei cameriste, Nicola, sătulă de infidelităţi, a divorţat imediat.

Click! l-a prins în boscheți

Claudiu Keșeru a călcat strâmb anul trecut, în luna mai. Atunci, fotbalistul a avut o idilă cu o femeie măritată, pe care a cunoscut-o în avion, pe drum spre Cluj. Atacantul s-a văzut cu tânăra în București, în zona Camerei de Comerț, iar întâlnirea fierbinte a avut loc lângă niște boscheți, în mașina ei. Click! i-a surprins pe cei doi în momente fierbinți.

Lafferty, a treia logodnică în şapte ani

Atacantul aflat în proprietatea echipei engleze Norwich nu poate sta departe de tentaţiile feminine. În vara lui 2014, după ce s-a separat de Nicola, Lafferty a fost dat afară de la Palermo dintr-un motiv halucinant. “E un afemeiat.. A dispărut o săptămână, a luat un avion şi s-a dus la Milano după o femeie”, a declarat preşedintele lui Palermo. Acum, el şi-a anunţat o nouă logodnă, a treia în decurs de şapte ani. De această dată s-a combinat cu modelul Vanessa Chung, iar ca dovadă de iubire şi-a tatuat chipul partenerei pe braţul stâng.

Mai multe