Ionel Ganea, amendat cu 5.000 de lei după ce a înjurat o ziaristă

21 martie 2016 18:06   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Tehnicianul celor de la Voluntari, Ionel Ganea, a fost sancţionat cu 5.000 de lei şi a primit un ultim avertisment din partea conducerii fiindcă la finalul meciului cu ieşenii a jignit o jurnalistă.

"Ganezul” a înjurat-o şi ameninţat-o cu bătaia pe Alina Iosub, reporter Look TV pentru partidele din zona Moldova, deranjat că a fost pus să aştepte pentru flash-interviuri, deşi în momentul respectiv exista un alt invitat la dialog. După incident, Ganea a vrut să se împace cu ziarista respectivă, dar aceasta nu i-a acceptat scuzele şi chiar i-a transmis tehnicianului că va primi o corecţie fizică atunci când echipa sa va juca la Botoşani.

"Ţărancă proastă! Ochelaristo, dacă-ţi trag una te lipesc de perete, hai mai repede, că mă grăbesc...Nu mă iei pe mine cu tu! Te bag în p***a mă-tii!", au fost vorbele lui Ganea.

"Eu intrasem în direct cu Andrei Cristea şi aşteptam următorul invitat. Ganea, nervos, mi-a spus să-l bag în direct. Eu l-am rugat să fie civilizat, dar el m-a făcut ţărancă, ochelaristă… Nici nu pot să relatez tot, e sub orice critică ce mi-a zis. M-a ameninţat că mă dă cu capul de panourile de la flash-interviuri. Apoi a vrut să mă pupe, dar eu nu mă pup cu oricine. Acum îmi dă telefoane să-şi ceară scuze, dar e tardiv", a povestit Alina Iosub.

Mai multe