Ioniţă, «executat» de antrenor

27 martie 2012 17:41   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Rapid a avut nevoie ca de aer de un atacant în iarnă, după despărţirea de Cassio Vargas, iar cea mai bună variantă a părut a fi Alexandru Ioniţă, vârful de 22 care plecase la FC Koln cu doar un an şi jumătate în urmă.

Atuurile sale erau clare: ştia bine Giuleştiul şi nu avea nevoie de timp de acomodare, adică exact ce-l interesa pe Răzvan Lucescu.

Doar că socoteala de acasă nu se potriveşte mai niciodată cu cea din târg. Accidentările şi lungile perioade în care a frecat tuşa în Germania s-au cunoscut la Ioniţă, care a fost de nerecunoscut în toate cele 5 meciuri în care a jucat de la reluarea returului şi în care a marcat un singur gol.

După partida de la Braşov, Lucescu i-a reproşat atacantului jocul său fără vlagă şi fără combativitate, iar Ioniţă i-a răspuns urât antrenorului. Acest lucru i-a fost fatal jucătorului care a fost exclus din lot pentru meciul de la Vaslui, de azi, în ciuda problemelor pe care Rapid le are în compartimentul ofensiv.

Ioniţă, care a fost adus ca mare speranţă, a fost lăsat acasă fără să aibă vreo problemă medicală şi nu se ştie până când va dura pedeapsa.

Mai multe