Ionuţ Badea, încă un antrenor pus pe liber!

29 octombrie 2013 17:41   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Coincidenţă sau nu, sezonul trecut situaţia era identică cu ceea ce se petrece în prezent, în timp ce-n urmă cu două ediţii, în aceeaşi perioadă, au fost demişi 13 inşi. Eşecul de luni seară în faţa celor de la Săgeata Năvodari, 1-2, i-a fost fatal lui Ionuţ Badea. Înaintea confruntării primise ultimatum din partea şefilor şi avea nevoie de patru succese pentru a mai sta pe banca Oţelului.

Însă nu a putut îndeplini nici măcar primul pas şi a fost anunţat în direct la tv că va rămâne fără echipă. "Nu este un moment plăcut pentru mine. Din păcate, criza de rezultate a continuat şi s-a ajuns la această decizie. Sper ca cine va veni în locul meu să facă mai mult, dar vă spun că Badea este un antrenor foarte bun, o să vedeţi", s-a lăudat el.

Badea se alătură altor 11 antrenori ce au fost demişi de la începutul acestui sezon, dar moda "malaxorului" în campionatul autohton a făcut în fiecare an victime. Ca o confirmare: în sezonul trecut după 12 etape au fost daţi afară tot atâţia tehnicieni, la fel ca acum.

Antrenorii demişi în cele 12 etape

Nume                        Echipa       Etapa

Ilie Stan                  FC Vaslui    a 2-aMircea Rednic           CFR        a 4-aAdrian Szabo        FC Braşov   a 5-aCătălin Anghel          Viitorul      a 6-aNicolae Manea        Corona      a 6-aAurică Ţicleanu       Corona      a 8-aGigi Mulţescu           Dinamo     a 8-aIonel Ganea              “U” Cluj      a 9-aIonuţ Moşteanu      FC Vaslui    a 10-aVali Velcea              ACS Poli   a 10-aGheorghe Barbu    “U” Cluj       a 11-a Ionuţ Badea               Oţelul       a 12-a

Mai multe