Ionuţ Chirilă, antrenorul pantofar!

1 iulie 2011 17:44   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Acţionarii „câinilor” s-au gândit să-l înlocuiască pe Ciobotariu cu Ionuţ Chirilă, un tehnician cu numai trei victorii în Liga I şi care s-a remarcat cu comerţul ambulant, din portbagajul maşinii, de pantofi.

Personaje tot mai interesante sunt propuse pentru a prelua banca tehnică a roş-albilor. După Dario Bonetti, un italian de care nu auzise nimeni în lumea antrenorilor, conducătorii din „Ştefan cel Mare" s-au oprit şi asupra lui Ionuţ Chirilă la discuţiile despre un posibil înlocuitor al lui Liviu Ciobotariu.

După ce a pregătit tineretul lui Dinamo de la începutul anilor 90 până în 2001, fiul fostului publicist şi jurnalist Ioan Chirilă a dispărut din prim-plan.

Dacă pe la echipele pe care a trecut ca „principal" a dat chix, obţinând numai trei victorii în prima ligă (două cu Jiul şi una cu UTA), tehnicianul de 44 de ani s-a ocupat cu comerţul cu amănuntul.

Mai exact, pândea la baza de la Mogoşoaia, unde diferite formaţii veneau în pregătiri, pentru a le vinde fotbaliştilor, din portbagajul maşinii, perechi de pantofi. În lipsă de clientelă printre fotbalişti, Ionuţ Chirilă şi-a mai plasat marfa şi pe la terasele de fiţe din Doroboanţi şi chiar la tribuna oficială a lui Dinamo.

Fratele lui este mai cunoscut!

Deşi activează de atâţia ani în lumea fotbalului, Ionuţ Chirilă nu a reuşit să-l depăşească în celebritate pe fratele lui, Tudor Chirilă. Solist al fostei trupe „Vama Veche", actualmente „Vama", Tudor (37 de ani) a îmbrăţişat şi cariera de actor, la îndemnul mamei celor doi, actriţa Iarina Demian.

Fratele mai mic al lui Ionuţ Chirilă e un personaj important şi în lumea mondenă, fiind implicat într-o relaţie cu vedeta Prima TV, Andreea Raicu.

«Ionuţ Chirilă este cel mai celebru vânzător de pantofi care a antrenat UTA. Este doar un instructor de fotbal.»Ionuţ Popa, fost antrenor UTA şi Poli Iaşi

Mai multe