Ionuț Popa, despre postul de selecționer: ”Nu mă iau după galeria lui Dinamo”

12 septembrie 2017 9:37   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Învingător cu Poli Timișoara în fața formațiilor CFR Cluj și Dinamo, conduse de doi tehnicieni considerați favoriți în lupta pentru preluarea echipei naționale, Ionuț Popa a fost întrebat, după succesul cu 2-1 obținut la București, cu Dinamo, dacă nu se gândește la banca primei reprezentative.

Tehnicianul echipei CSM Poli Iaşi, Ionuţ Popa, a declarat, luni seară, după ce Comisia Tehnică a FRF a recomandat rezilierea contractului lui Christoph Daum, că germanul a fost un bun antrenor, dar nu şi selecţioner. Referitor la posibilul succesor al lui Daum, Popa a glumit: "Eu nu mă iau după galeria lui Dinamo, care strigă: «Popa la naţională»".

"Eu nu mă iau după galeria lui Dinamo, care strigă: «Popa la naţională». Eu cred că cei de la federaţie trebuie să ţină cont că selecţionerul trebuie să aibă ochii mari şi să-i vadă doar pe-ai lui, de-aia Daum a fost un bun antrenor, dar nu şi selecţioner. După părerea mea Mircea Lucescu trebuia să fie selecţioner la naţională, pentru că trebuie să ai şi experienţă bogată", a spus Ionuţ Popa.

Membrii Comisiei Tehnice a FRF au votat în şedinţa de luni pentru demararea procedurilor de reziliere a contractului selecţionerului Chriostoph Daum de către Comitetul Executiv al federaţiei.

Mai multe