Ionuț Popa, după 4-3 cu CFR: ”M-am gândit la meciul Dinamo - Foresta”

26 august 2017 21:54   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Ionuț Popa a făcut o tumbă de bucurie la 4-0 pentru echipa sa în meciul cu CFR, dar după revenirea clujenilor la 4-3 a crezut că o să piardă. El a declarat că se temea să nu se repete scenariul de la Dinamo - Foresta, când roș-albii au avut 4-0 și au fost învinși cu 5-4.

”Nici în cele mai plăcute vise nu mă gândeam că o să conducem cu 4-0. La 4-3 m-am gândit la meciul celor de la Dinamo cu Foresta. La 4-0 am făcut tumba aia și mă doare și acum gâtul. Toată lumea a fost surprinsă de execuția lui Munteanu. Mă gândesc ce fac cu băieţii. Le-am promis o săptămână liberă. Trebuie să mă țin de cuvânt, o să le dau 4-5 zile, n-am ce să fac. Trebuie să mă țin de cuvânt.

Am pregătit jocul gândind așa: am zis să jucăm pe contraatac, dar să profităm pe atac de orice moment. Să nu-i lăsăm să joace și să fim atenți la fazele fixe. Să stea bine în teren, să alerge mult. Până la 4-0 am fost încântat. De acolo nici eu nu mai știu ce s-a întâmplat, parcă eram în transă. Dacă vom câștiga următoarele 3 jocuri, atunci ne putem gândi la play-off”, a spus Ionuț Popa.

Mai multe