Ionuţ Popa, mafiotul: "Dacă eram în Columbia, portarul meu şi vârful erau împuşcaţi"

7 noiembrie 2017 14:11   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Poli Timişoara a remizat cu Juventus, 1-1, iar antrenorul celor de pe Bega, Ionuţ Popa, a făcut o criză de nervi. El a anunţat că jucătorii vinovaţi puteau fi omorâţi, după modelul Escobar. Fostul fotbalist sud-american a fost ucis în Columbia, ţara natală, după ce la Mondialul din 1994 şi-a înscris un autogol şi echipa a fost elimiantă de la turneu.

"Dacă făceam ce trebuia să fac, eram în Columbia, și, în Columbia, portarul meu, Curileac, și vârful erau împușcați. Escobar așa a fost împușcat. N-ajungem acolo, dar își bat joc de munca echipei. Ăla singur cu poarta, se face că dă, singur, la 10 metri. Singur, îi dai, faci 2-0 și s-a terminat. Iar ăsta stă în poartă acolo... Și era să iau bătaie acum, dacă ăla dădea jos, undeva, și nu în brațe la portar, era gata", a spus Ionuţ Popa.

Apoi, a continuat: "Nici nu mai știu cum să caracterizez rezultatul. Eu întotdeauna îi laud pe jucători. Și când joacă prost. Când câștigă, e meritul lor. Să mai plătească și ei! Fiecare vrea să câștige. Timișoara are o situație aparte. S-a salvat anul trecut, acum și-a dorit mai mult... Astăzi am avut patru jucători absenți, în ultimele minute am jucat cu un om în minus pentru că s-a accidentat Țigănașu...Probabil îi voi scoate din echipă. Cine greșește plătește. Îi scot din echipă să-i învăț minte. Bani nu pot să le iau, pentru stau prost cu banii. Am pierdut atâtea puncte acasă".

Mai multe