Iordănescu: "Nu am vrut postul lui Piţurcă"

9 octombrie 2015 19:43   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Anghel Iordănescu a fost criticat pentru jocul cu Finlanda şi de fostul selecţioner Victor Piţurcă, dar "Generalul" susţine că nu a vânat să-i conducă pe "tricolori".

"Mai precizez o dată. Nicio dată nu am vrut... mi-am dorit ca Victor Pițurcă să rămână la echipa națională, n-a fost țintă sau obiectivul meu. Dar, din clipa în care am fost numit, nu am regretat nicio secundă, pentru că echipa națională este ceva sfânt”, a spus Iordănescu.

...despre schimbările în echipă: "Mi-e greu să vă precizez, în momentul de față, câte schimbări vor fi. Mi-e greu să vă precizez jucătorii care vor fi schimbați. Așteptăm să vedem și starea lor, gradul lor de oboseală, să vedem cum stau cu sănătatea și cu siguranță o decizie o vom lua în ziua jocului".

...despre meci: "Un lucru bun este că suntem în continuare la mâna noastră. Nu mai sunt echipe mici şi nici jocuri câştigate dinainte şi sunt convins că ne aşteaptă o partidă de luptă, de angajament la care insist că jucătorii noştri să fie mental pregătiţi pentru a putea răspunde cu inteligenţă şi cu, să zic așa, putere de muncă şi de alergare".

Mai multe