Iordănescu: "Piedica vine de la Ligă, deşi domnul Iorgulescu…”

11 martie 2016 19:54   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Selecţionerul Anghel Iordănescu s-a plâns că şeful LPF, Gino Iorgulescu, nu vrea să comprime competiţia internă pentru ca jucătorii ce vor face parte din lotul pentru Euro să aibă câteva zile libere înainte de a începe pregătirea pentru turneul final.

"Comitetul Executiv sustine total programul pe care l-am prezentat in octombrie. Aproape toata lumea si-a dat acordul, dar din pacate nu a fost votat, dintr-un motiv pe care nu l-am inteles. Am cerut ca finalul campionatului sa fie devansat cu o saptamana pentru a le putea da jucatorilor o vacanta de 6-7 zile inainte de Euro. Pentru ca jucatorii sa poata pleca in pregatiri cu un tonus bun",a spus Iordăenscu la Dolce Sport.Apoi, a continuat: "La ultima sedinta a CEx, presedintele Ligii nu a fost prezent si a trebuit sa amanam luarea unei decizii. Suntem singura echipa din grupa noastra care nu are adversari fixati. Franta va avea 4 meciuri amicale pana la Euro.Concret, piedica vine de la Liga, desi domnul Iorgulescu a anuntat ca sustine echipa nationala neconditionat. Dar nici pana acum Liga nu a luat o decizie privind comprimarea calendarului intern".

11 jucători din Liga I merg la Euro

Anghel Iordănescu a anunţat şi cum va face selecţia pentru lotul ce va merge la Euro: "Probabil ca vor fi vreo 11 jucatori din campionatul intern si restul de afara in lot. E important sa am jucatori la dispozitie in cantonament pentru a putea inlocui vreun posibil accidentat.

22, 26 si 29 sunt datele fixate pentru meciurile amicale. Din cantonamentul din Italia si Franta avem programul stabilit pe ore, pe minute...".

Mai multe