Iorgulescu, dezamăgit de vicecampioană

26 iulie 2017 20:09   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Preşedintele LPF, Gino Iorgulescu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că nu a avut emoţii în ceea ce priveşte desemnarea campioanei în procesul de la TAS, fiind dezamăgit doar de faptul că reprezentanţii FCSB au încercat “imposibilul”.

“Campioana s-a ştiut încă de la terminarea campionatului, doar încercarea unora de a câştiga la masa verde a dus la această incertitudine. Dar din punctul meu de vedere lucrurile erau foarte clare, trei ani s-a jucat şi s-a calculat în acest mod. Nu se punea problema să fie un alt rezultat la TAS. Am avut o dezamăgire că au încercat ceva ce era imposibil. Nu trebuie făcută nicio modificare, lucrurile sunt foarte clare, mergem în continuare pe aceeaşi formulă. Cu această ocazie TAS-ul a lămurit mai bine felul de departajare a echipelor”, a declarat Iorgulescu într-o conferinţă de presă. 

Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne a stabilit că FC Viitorul rămâne campioana României, aşa cum se stabilise în Comitetul Executiv al FRF din 5 iunie. Cazul a fost judecat ca urmare a solicitării clubului FCSB. Cele două formaţii au încheiat campionatul la egalitate de puncte, 44, iar departajarea s-a făcut în urma rezultatelor directe în play-off-ul campionatului.

Mai multe