Îşi pun măşti cu Neymar!

8 iulie 2014 14:44   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Fanii brazilieni îşi arată ataşamentul pentru vedeta Braziliei, absent la meciul din această seară contra Germaniei din cauza unei grave accidentări, iar toţi cei prezenţi în tribunele arenei din Belo Horizonte vor avea măşti cu chipul “decarului” naţionalei lui Scolari.

O companie braziliană a pornit o campanile de susţinere pentru Neymar, suporterii fiind invitaţi să-şi descarce de pe site masca respectivă şi să o poarte la meciul cu Germania. “Dacă Neymar nu poate fi pe teren, atunci o facem noi pentru el”, e mesajul.

Brazlianul a fost scos pe targă în minutul 88 al meciului cu naţionala Columbiei. El a fost lovit în spate de Zuniga şi a rămas întins pe gazon, cu mâinile la ochi, înainte de a fi scos pe targă. S-a constatat că a suferit o fractură de vertebră şi va fi indisponibil 40 de zile.

Dacă eşti pasionat de fotbal, acum ai şansa de a câştiga o tabletă şi alte zeci de premii! Intră pe secţiunea dedicată Campionatului Mondial de pe dolce-sport.ro şi participă la concurs. AICI aveţi link către concursul cu întrebări din istoria Mondialelor de fotbal.

Mai multe