Îşi vinde vila de frica hoţilor

10 martie 2015 22:28   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Magnifica vilă în care locuieşte Di Maria a intrat în atenţia agenţiilor imobiliare din Anglia. Argentinianul şi-a luat casă într-o zonă nesigură, astfel că vrea să-şi răscumpere investiţia.

În urmă cu o lună, Angel Di Maria a fost martorul unei scene incredibile. Când lua masa de seară alături de soţia Jorgelina Cardoso şi de fiica lor de  numai un an, vedeta lui Manchester United a primit o vizită total neaşteptată. Astfel, trei persoane înarmate îi spărgeau uşa de la intrare cu ajutorul unor leviere, moment în care s-a declanşat alarma. Hoţii s-au speriat şi au fugit, dar Di Maria a rămas cu traume în urma acestui episod.

Astfel, mijlocaşul de 26 de ani a luat decizia să se mute din respectiva locuinţă, una de vis, pe care a scos-o la vânzare pe site-urile de profil. De altfel, preţul de 5,7 milioane de euro spune totul despre facilităţile vilei lui Di Maria. Proprietatea din orăşelul Prestbury, de lângă Manchester, beneficiază de o stradă privată, iar construcţia propriu-zisă are şase dormitoare, şase băi, piscină, jacuzzi, o sală de jocuri şi una de fitness.

Mai multe