Iubita lui Ronaldo face eforturi să rămână gravidă. Merge de câteva luni la o clinică

18 iunie 2017 13:51   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Georgiana Rodriguez (22 de ani) plănuiște să îi dăruiască lui Cristiano Rolando (32 de ani) un copil. Iubita fotbalistului a mers la o clinică unde a făcut câteva teste detaliate pentru a vedea dacă cei doi sunt compatibili.

Georgiana Rodriguez a fost surprinsă mergând la o clinică, unde a făcut câteva teste pentru a vedea dacă este posibil să aibă un copil cu jucătorul profesionist de fotbal. În urmă cu câteva zile și Cristiano Ronaldo a fost văzut mergând la aceiași clinică.

În urmă cu puțin timp au apărut câteva zvonuri cum că Georgiana este însărcinată după ce într-o fotografie, iubita fotbalistului părea că are burtică.  Ronaldo a destrămat zvonurile publicând o poză în care își ține mâna pe stomacul iubitei. Fotbalistul a devenit tată de gemeni săptămâna trecută cu o mamă surogat.

”Georgiana merge la clinică de câteva luni. Se pare că cei doi vor să afle cum va fi copilul lor, dacă e să fie”, a declarat o sursă pentru The Sun

Ronaldo este deja tatăl lui Cristiano J, în vârstă de cinci ani, născut dintr-o mamă surogat, pentru care a plătit 10 milioane de lire, iar marți, 13 iunie, o altă mamă surogat i-a dăruit gemeni, Eva și Mateo.

Mai multe