Joacă la Inter pentru sora decedată

23 februarie 2015 20:58   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Aseară, la meciul Cagliari – Inter din Serie A, al treilea portar al oaspeţilor a fost românul Andrei Radu, promovat de la echipa Primavera a nerazzurrilor. Puştiul trecut pe la Steaua şi Dinamo acunde în suflet o mare durere, pricinuită de moartea prematură a surorii sale.

Atacantul George Puşcaş (18 ani) nu e singurul român care cochetează în această perioadă cu echipa mare a lui Internazionale Milano, campioana Europei din 2010. Din spate vine lansat Andrei Radu, portarul formaţiei de tineret a italienilor. Forţat de accidentarea titularului Handanovic, antrenorul Roberto Mancini l-a chemat pe Andrei (17 ani) alături de marile vedete ale lui Inter la meciul de campionat disputat aseară, la Cagliari. Plecat din ţară în urmă cu doi ani, bucureşteanul şi-a împlinit astfel visul copilăriei, acela de a ajunge la o echipă mare a Europei. Mai mult ca sigur, gândurile lui Andrei s-au îndreptat ieri şi către sora sora sa Alexandra, decedată prematur la 14 ani din cauza unei afecţiuni a imunităţii. 

Deşi tragedia s-a produs în urmă cu nouă ani, în 2006, Andrei i-a dedicat Alexandrei fiecare succes realizat până acum, inclusiv trofeul Viareggio cucerit în urmă cu câteva săptămâni cu echipa Primavera a lui Inter. Interesant e faptul că, în scurta sa carieră, Andrei Radu a jucat atât la Steaua, cât şi la Dinamo, fiind nevoit să plece din Ghencea din cauza condiţiilor de pregătire precare ale roş-albaştrilor.

Se iubeşte cu un topmodel

Aşa cum îi stă bine unui fotbalist mare, Andrei Radu e implicat într-o relaţie cu o brunetă de 18 ani, Ştefania Ivănescu, de care vom mai auzi în lumea modelling-ului. Cei doi sunt împreună de la finalul anului trecut, iar Ştefania l-a vizitat pe Andrei zilele trecute la Milano pentru a-i fi alături în cel mai important moment de până acum al carierei.

Mai multe