Joey Barton, cel mai rău fotbalist din Anglia

2 august 2011 5:45   Fotbal intern
Ultima actualizare:

După ce l-a bătut la un antrenament al lui City pe francezul Dabo, iar în 2008 a stat în închisoare două luni şi jumătate pentru agresiune, Barton a comis-o din nou, fiind dat afară de la Newcastle după ce l-a făcut praf pe Twitter pentr patronul Mike Ashley.

Mijlocaşul a postat pe reţeaua de socializare mesaje prin care critica dur managemetul prost al lui Ashley şi a incictat fanii împotriva conducerii.

Patronul nu a stat mult pe gânduri şi l-a dat afară, lăsâdu-l să plece liber de contract oricunde doreşte.

Băiatul rău al fotbalul englez a lovit pentru prima dată, la propriu, în 2007, când l-a băut pe Ousmane Dabo la un antrenament al lui Manchester City. În urma loviturilor, francezul a ajuns la spital, cu o răni serioase la cap şi la ochi, iar Barton a primit o amendă de 120.000 de euro.

Barton a devenit a devenit un subiect preferat în tabloidele engleze în 2008, când, după ce a băut măr un bărbat în faţa unui bar, a petrecut o 77 de zile în închisoare. El a fost reprimit apoi în lotul lui Newcastle.

Chiar el a recunoscut în presa engleză că are probleme de comportament şi că simte de multe ori nevoie să lovească pe cineva când se enervează. Lumea mă întreabă «Tot nu te-ai schimbat?». Nu am cum. Am furia şi agresivitatea în mine şi mi-e greu să mă schimb", a declarat fotbalistul, anul trecut, pentru "Sportsmail".

Mai multe