John Terry, sperietoare pentru fumători!

26 septembrie 2017 20:47   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Imaginea englezului John Terry a ajuns pe pachetele de ţigări din India, mesajul fiind „fumatul ucide”, dar fotbalistul a dat în judecată firma respectivă fiindcă nu şi-a dat acordul.

John Terry a fost implicat în multe scandaluri, însă fostul căpitan al naţionalei şi al lui Chelsea a devenit şi el “victimă”.

În 2012 a aflat că-n India se comercializează tutun în pachete ce au chipul său inscripţionat, dar şi cu un avertisment în privinţa consecinţelor. De atunci a pornit un proces cu indienii, şi-n mod ciudat nimeni nu a fost tras la răspundere. Acum, el a readus în atenţie cazul “Gold Flake”, numele mărcii vinovate. Terry e în prezent la Aston Villa şi a postat pe contul său de instagram poza care îi incriminează pe indieni. “Sunt dezgustat de acestă companie, care îmi foloseşte imaginea. Urăsc fumatul!”, a scris fotbalistul de 36 de ani. În imagine apare bustul lui Terry şi inscripţia “Fumatul ucide”. Un oficial al directoratului pentru publicitate vizuală din ţara respectivă a anunţat mai demult că: “Noi am trimis produsul creat către Ministerul Sănătăţii, iar ei l-au pus în circulaţie. Cum a apărut imaginea lui Terry acolo nu se ştie”. Cei de la Minister se apără şi spun: “E doar un act artistic, de imaginaţie. Nu ştiu de ce se comentează atât pe acest subiect”. Totodată ei susţin că asemănarea este doar o coincidenţă. Oricum, nu e clar de ce Terry a postat din nou această fotografie, la cinci ani după izbucnirea scandalului.

Mai multe