Jose Antonio Reyes a murit! Fotbalistul de la Arsenal a fost implicat într-un accident de mașină

1 iunie 2019 14:39   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Doliu în lumea fotbalului! Fostul atacant de la Arsenal Jose Antonio Reyes a murit într-un accident de mașină. Fotbalistul de 35 de ani a fost implicat într-un accident de mașină, sâmbătă (1 iunie).

„N-am putea confirma vști mai proaste. Mult iubitul star de la Sevilla Jose Antoio Reyes a murit într-un accident de mașină. Odihnească-se în pace”, au scris reprezentanții clubului de fotbal Sevilla. Accidentul în care Jose Antonio Reyes și-a pierdut viața a avut loc pe autostrada care leagă orașul unde locuia, Utrera, de Svilla.

Jose Antonio Reyes, cel mai tânăr jucător din istoria clubului de fotbal Sevilla

Jose Antonio Reyes a fost cel mai tânăr jucător din istoria clubului, debutând la 16 ani în echipă. Acesta a fost transferat în 2004 la Arsenal, unde a câștigat liga în timpul unui sezon invincibil al echipei, potrivit The Independent. În întreaga sa carieră, el a evoluat la Sevilla, Arsenal, Real Madrid, Benefica Espanyol, Cordoba, XJ T, Leopard și Extramadura. Pentru naționala Spaniei a jucat în 22 de meciuri și a reușit 4 goluri.  Fotbalistul a fost unul dintre simbolurile clublului FC Sevilla. Acesta avea în palmares 5 trofee Europa League, trei cu Sevilla și două cu Atletico Madrid. Ultima oară, Jose Antonio Reyes a evoluat la Extramadura, unde a jucat șapte meciuri. 

Mai multe