Jucătorii de la CFR Cluj, campioni și la golf cu piciorul!

21 iunie 2019 17:49   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Antrenorul celor de la CFR Cluj, Dan Petrescu, întreg stafful său, jucătorii, dar și președintele Marian Copilu au petrecut jumătate de zi demonstrându-si măiestria si abilitățile tehnice la golf cu piciorul. Totul s-a petrecut în cantonamentul din Austria, acolo unde clujenii mai au de stat până la 30 iunie.

Antrenorul campioanei le-a oferit elevilor săi o zi de relaxare... activă. Împărțiți pe echipe, ardelenii s-au întrecut la golf! Dar nu în varianta tradițională! Au luat mingiile de fotbal, au eliminat din ”arsenal” crosele și au executat folosindu-și picioarele  lovituri care de care mai exacte în găurile marcate pe terenul de golf din micuțul orășel Windischgarsten. 

N-au lipsit momentele amuzante, buna dispoziție, glumele între coechipieri, dar și tachinările ”Bursucului”, care nu și-a scăpat din ochi jucătorii. Omrani a fost responsabilul cu muzica, atacantul fiind nedespărțit de boxa portabilă care a asigurat fundalul sonor în timpul partidei de golf cu piciorul. La finalul ”întrecerii”, tehnicianul Dan Petrescu a mărturisit că s-a simțit extrem de bine și a cerut revanșa, considerând că jucătorii l-au învins. ”Aveam nevoie de câteva ore de relaxare după prima perioadă a cantonamentului. Băieții mi-au luat fața, a trecut timpul meu... Îmi place să fac astfel de activități cu echipa. Când eram la Urziceni, după un meci pierdut, i-am dus pe băieți la discotecă, le-am spus că plătesc eu tot, am stat până dimineața, n-am dormit deloc”, a declarat antrenorul clujenilor, Dan Petrescu

Ovidiu Hoban a lăudat inițiativa antrenorul său și a recunoscut faptul că este greu să te întreci cu Petrescu, chiar și atunci când este vorba de distracție.

Mai multe