Jucătorii lui Leicester s-au recules la 10.000 de kilometri distanţă

6 noiembrie 2018 12:14   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Jucătorii echipei Leicester City au participat în Thailanda la funeraliile patronului decedat într-un accident de elicopter.

Între două meciuri din Premier League, fotbaliştii clubului Leicester au zburat aproape 20.000 de kilometri, dus-întors, pentru a-i aduce un ultim omagiu lui Vichai Srivaddhanaprabha.

Sâmbăta trecută, Leicester City a câştigat cu 1-0 la Cardiff primul meci de după imensa tragedie care a lovit echipa cu doar câteva zile înainte, atunci când patronul thailandez s-a prăbuşit cu elicopterul în parcarea propriului stadion, decedând pe loc împreună cu alţi patru însoţitori.

Imediat după partidă, o delegaţie de 40 de persoane a celor de la Leicester, incluzându-i şi pe fotbalişti, s-a îmbarcat cu destinaţia Bangkok, capitala Thailandei, acolo Vichai Srivaddhanaprabha are parte de funeralii întinse pe o perioadă de o săptămână.

Două zile la rând, duminică şi luni, „vulpile” de la Leicester City, în frunte cu vedetele Jamie Vardy şi Kasper Schmeichel, l-au plâns pe omul care a făcut posibilă minunea din 2016, an în care micuţa echipă britanică a câştigat în mod miraculos campionatul Angliei.

Înmormântarea oficială a lui Srivaddhanaprabha e programată vineri, 9 noiembrie, ceremonie la care nu vor participa însă jucătorii lui Leicester. Asta pentru că a doua zi, sâmbătă, echipa antrenată de Claude Puel are meci acasă, în Premier League, cu Burnley.

Mai multe