Jucătorii lui Piţurcă, de casacadorii râsului!

7 februarie 2015 20:12   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Al-Ittihad a remizat cu Al Fateh, 2-2, dar elevii s-au făcut de râs ratând un penalty şi imediat şutând în portar şi în bara transversală.

Sânmărtean şi Szukala au debutat oficial la Al-Ittihad, dar nu l-au putut salva pe fostul selecţioner. Echipa lor a revenit de la 0-2, însă vedeta Marquino s-a revanşat cu o „dublă” după ce s-a făcut de râs la o lovitură de la 11 metri.

În Arabia Saudită s-a reluat campionatul, iar prima etapă a pus faţă în faţă pe Al-Ittihad şi Al Fateh.

Trupa lui Piţi s-a văzut condusă la pauză, 2-0, iar la începutul primei reprize putea reduce diferenţa. A beneficiat de un penalty acordat uşor şi Marquino a executat. Portarul a apărat şi apoi alţi jucători de la Al-Ittihad au şutat direct în direcţia sa sau în bara transversală.

Pe final, brazilianul lui Piţurcă s-a revanşat după faza de cascadorii râsului şi a reuşit o „dublă”, într-un meci în care Sânmărtean şi Szukala nu au strălucit, primul primind şi un cartonaş galben.

La final, tehnicianul a izbucnit: „Nu mă mai întrebaţi de Al Fateh. Am ratat multe ocazii şi un penalty. Am început foarte prost, apărarea nu a fost în formă şi am făcut cadou două goluri. Nu sunt mulţumit de jucătorii mei şi voi corecta greşelile în partidele viitoare. Singurul lucru pozitiv e că am reuşit să întoarcem rezultatul”. După acest rezultat, Al-Ittihad e pe locul cinci în clasament, cu 24 de puncte.

Duşmanul Reghe e mai norocos

Piţurcă şi Reghecampf sunt la cuţite de pe vremea când ambii activau în ţară, primul la naţională, celălat la Steaua. Acum sunt rivali în Arabia Saudită, dar ex-antrenorul din Ghencea şi actual la Al-Hilal stă mai bine în clasament, fiind pe locul trei. Totuşi, în această etapă s-a chinuit cu codaşa Al Shoalah, 2-1, şi e clar că relaţia cu jucătorii saudiţi din lot e tenisonată. „Am câştigat punctele, dar nu sunt mulţumit. Ne-am creat zece ocazii şi am înscris abia pe final. Ser ca pe viitor jucătorii să se contreze şi să nu mai facă aceleaşi greşeli”, a spus Reghe. Partida a însemnat şi debutul lui Samaras la Al-Hilal.

Mai multe