Jurgen Klopp n-are suficiente degete pentru a număra erorile făcute de FC Liverpool

7 noiembrie 2018 12:14   Fotbal intern
Ultima actualizare:

La finalul partidei pe care FC Liverpool a pierdut-o (0-2), marți seară, la Belgrad, cu Steaua Roșie, antrenorul englezilor, Jurgen Klopp, a declarat că jucătorii săi nu au controlat jocul şi au facilitat lucrurile pentru formaţia sârbă.

Rugat de ziariști să numere pe degetele de la mâini erorile făcute de ”cormorani” tehnicianul a răspuns că nu are suficiente... "Nu am controlat jocul. Ei au fost agresivi ca şi în meciul tur, dar de această dată le-am facilitat lucrurile. Trebuia să luăm deciziile bune, să marcăm şi nu am făcut-o. Atmosfera din stadion a fost foarte frumoasă", a afirmat Klopp.

Steaua Roşie Belgrad a câștigat partida prin golurile marcate de Milan Pavkov (minutele 22 şi 29), jucător care este rezervă de obicei. Este de amintit că în urmă cu o săptămână, în Anglia, Liverpool s-a impus cu 4-0. 

În celălalt meci din grupa C a Ligii Campionilor, disputat în Italia, AC Napoli și Paris Saint-Germain au terminat la egalitate, 1-1.  

În urma acestor rezultate, lupta pentru calificarea în faza următoare s-a complicat foarte tare, toate echipele având șanse să meargă mai departe. 

Clasament: 1. Liverpool 6 puncte (+3), 2. Napoli 6 puncte (+1), 3. PSG 5p, 4. Steaua Roșie 4p.

Meciurile următoare:28 noiembrieNapoli - Steaua Roșie BelgradPSG - FC Liverpool11 decembrieSteaua Roșie Belgrad - PSGFC Liverpool - Napoli

Mai multe