Justin Ştefan: "Viitorul e campioană, FCSB are şanse minime la TAS"

16 mai 2017 12:52   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Secretarul general al LPF, Justin Ştefan, spune că echipa lui Hagi a câştigat corect titlul, chiar dacă cei de la FCSB se adresează la TAS, explicând că regulamentul e ambiguu şi că pe baza rezultatelor directe, ei meritau să obţină laurii de campioni.

"Până la acest moment avem precedente din 2013-2014, toţi care au citit regulamentul integral au înţeles că exprimarea e suficientă, că se referă la respectiva perioadă competiţională. În liga a treia 2013-2014 au fost Clinceni şi Baloteşti la egalitate. FRF a tratat cazul la fel cum am făcut noi acum, conform ROAF. Mai sunt două precedente. Mai este precedentul din liga a doua sezonul 2015-2016 şi mai e precedentul de sezonul trecut din play-out, când departajarea dintre CS U Craiova şi CSMS Iaşi s-a făcut pe acelaşi criteriu. Viitorul e campioană, iar şansele FCSB la TAS sunt minime", a declarat Ştefan la Digi Sport.

Înscrie-te în StarManager, fă-ți echipă și antrenează stelele fotbalului european din Liga Campionilor. Poți câștiga premii de etapă sau unul din marile premii puse în joc la finalul competiției!

Mai multe