Kane a luat acasă mingea cu care i-a umilit pe ciprioţi

27 septembrie 2017 12:36   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Tottenham nu se mai joacă de-a cupele europene, trupa lui Mauricio Pochetino fiind decisă să atace fazele eliminatorii ale Ligii Campionilor.

Londonezii câştigase cu 3-1 partida de debut în grupe, contra Borussiei Dortmund, şi marţi seara a mai luat o opţiune serioasă de a-i elimina pe nemţi. În acelaşi timp când Realul a câştigat pe Signal Iduna Park şi le-a lăsat pe "albine" cu 0 puncte, Tottenham a zdrobit-o pe APOEL Nicosia chiar în Cipru, scor 3-0, şi merge braţ la braţ cu spaniolii, spre optimi! Totul s-a datorat însă unui singur jucător, Harry Kane, care traversează o formă de zile mari! Atacantul lui Spurs a marcat toate cele trei goluri ale partidei şi, aşa cum permite regulamentul, a confiscat mingea, pe care a luat-o acasă! Mândru de prada lui, acesta a arătat balonul la final ziariştilor şi a promis că-l va pune lângă celalalte şase confiscate în Premier League după performanţe similare.

Kane este şi golgheterul la zi al Ligii Campionilor, cu cinci goluri marcate. Şi în Premier League e în revenire, dar acolo are doar patru reuşite, două mai puţine decât Aguero, Lukaku şi Morata.

Mai multe