Kassandra: "Îmi place la spital că doctorii îmi pun oasele la loc"

11 februarie 2015 22:42   Fotbal intern
Ultima actualizare:

37 de operaţii şi ani la rând de chin. Asta a suportat Kassandra Rotariu, pentru o viaţă normală. Deşi se află în faţa unei noi operaţii, puştoaica de 10 ani e fericită când merge la clinica din Strasbourg, pentru că ştie că ”medicii o fac bine şi îi pun oasele la loc”.

Batjocorită de fosta bunică, care a ars-o pe faţă cu acid şi a bătut-o zilnic, Kassandra a ajuns să sufere o dată la câteva luni câte o operaţie complicată, fiecare intervenţie medicală costând mai multe mii de euro. Pentru a duce o viaţă normală, Kassi suportă operaţie după operaţie. Se pregăteşte pentru a 38-a. Intervenţia chirurgicală va avea loc la o clinică din Franţa, unde se şi află acum, alături de mama ei, Dana.

”Am venit la un control general. Kassi are dureri la mâna dreaptă, pentru că proteza s-a dislocat din cauza osteomielitei. Medicii i-au făcut două radiografii, i-au măsurat protezele şi urmează să se întrunească o comisie pentru a stabili când vom reveni pentru operaţie. Boala oaselor ne face să repetăm cam de două ori fiecare intervenţie”, ne-a mărturisit de la Strasbourg Dana, mama Kassandrei. Dincolo de problemele medicale, micuţa e curajoasă şi optimist.

”Kassi vine cu drag la clinică. Mereu spune că este veselă cî ştie că doctorii de aici îi pun oasele la loc şi o vor face bine”, ne-a mai povestit soţia fostului fotbalist Iosif Rotariu.

Conturile în care puteţi face donaţii

  • Lei: RO34BRDE360SV18398993600
  • Euro: RO70BRDE360SV80487003600
  • Dolari: RO29BRDE360SV96418133600
  • Titular cont: Daniela Liliana Rotariu

Fetiţa suferă de osteomielită

Boala de care suferă micuţa e destul de rară şi necesită o perioadă lungă de recuperare. „Osteomielita e o afecţiune gravă a sistemului osos. Boala ajunge în oase şi distruge articulaţiile, astfel că întreg corpul Kassandrei e format din proteze”, ne-a mai spus Dana Rotariu, mama Kassandrei.

Mai multe