Keşeru a marcat cu Leverkusen și și-a amintit de meciul cu Arsenal

21 septembrie 2018 11:30   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Component al echipei bulgare Ludogoreţ, atacantul Claudiu Keşeru a marcat un gol în meciul pierdut, aseară, pe teren propriu, cu 2-3 (2-1), în faţa formaţiei Bayer Leverkusen, în prima etapă a Grupei A din Liga Europa.

Keşeru a deschis scorul în minutul 8, marcând dintr-o lovitură liberă de la aproximativ 20 de metri. Apoi, brazilianul Marcelinho a majorat diferența la 2-0, în minutul 30. Bayer Leverkusen a revenit şi s-a impus prin reuşitele lui Havertz '38 şi '69 şi Thelin '64.

După meci, fostul jucător de la FCSB a declarat la Digi Sport: "Cu siguranță, rezultatul nu e unul pe care îl așteptam. A fost acel gol cu acel șut la care nu s-a uitat. La golul 3, m-am trezit lângă el, pe 16 metri. Cu siguranță că era altceva dacă reușeam să intrăm la pauză cu 2-0. Mi-a adus aminte puțin de meciul cu Arsenal, în care am condus cu 2-0 și Ozil a dat acel gol pe final. Parcă îl vedeam în minte și refuzam încă din prima repriză acest deznodământ. Spuneam că nu se poate să semene așa de tare", a concluzionat Claudiu Keșeru.

Mai multe