Keşeru a marcat o triplă în Bulgaria

28 aprilie 2017 19:51   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Claudiu Keşeru a rămas dator la echipa naţională, dar la Ludogoreţ rupe în continuare norii. Cu titlul aproape în buzunar, trupa românului s-a calificat şi în finala Cupei Bulgariei după 11-0 la general cu Litex. Iar internaţionalul nostru a rulat la turaţie maximă!

Jucătorul în vârstă de 30 de ani a marcat de trei ori în deplasarea de la Lovech, câştigată în cele din urmă de echipa din Razgrad cu un incredibil 7-0. Şi în tur a fost tot spectacol, 4-0 pentru Ludogoreţ, dar românul a rămas atunci rezervă neutilizată. Astfel, echipa lui Moţi şi Keşeru s-a calificat în finala cu Botev Plovdiv, care a trecut cu 1-0 şi 1-1 de Vereia Stara Zagora, şi are din nou şansa să realizeze dubla.

Totuşi, Keşeru, golgheterul sezonului regulat cu 19 goluri, n-a reuşit încă să-şi treacă numele pe lista marcatorilor în primele trei runde din play-off. Evoluţia atacantului e una îmbucurătoare pentru tricolori în virtutea întâlnirii cu Polonia, din iunie, decisivă pentru calificarea la Mondialul din Rusia. Mai mult, forma lui Keşeru vine la pachet şi cu cea a lui Florin Andone, marcator cu Real Madrid, la mijlocul săptămânii, şi foarte apreciat în Spania.

Din păcate, nu la fel se poate spune şi despre brigada belgiană a naţionalei noastre. Rotariu joacă foarte rar la Brugges, Răzvan Marin şi-a pierdut locul de titular la Standard Liege, iar Stanciu nu-şi revine la Anderlecht, unde prinde cel mult finalurile de meci. Doar Chipciu e titular 100%, dar nici el nu rezistă pe teren 90 de minute.

Mai multe