Keşeru şi Moţi, eroi la Ludogoreţ. Chipciu a debutat la Anderlecht

27 iulie 2016 11:23   Fotbal intern
Ultima actualizare:

Stanciu şi compania n-au fost singurii români implicaţi marţi seara în preliminariile Ligii Campionilor, câţiva conaţionali atacând grupele acestei competiţii cu echipe din străinătate. Şi nu s-au descurcat deloc rău.

La Razgrad, Ludogoreţ a remizat, scor 2-2, cu Partizan Belgrad, iar românii au fost în centrul atenţiei. Doar Cosmin Moţi a fost titular în apărare, Claudiu Keşeru şi Andrei Prepeliţă rămânând pe bancă. Bulgarii au deschis scorul înainte de pauză, când Moţi i-a pasat decisif lui Cafu, dar la reluzare, sârbii au întors la 2-1 în 20 de minute. Fostul vârf al Stelei a fost atunci aruncat în luptă şi a egalat în minutul 76, din pasa aceluiaşi Moţi, transformat în servant de clasă la această partidă. S-a încheiat 2-2, iar la returul de la Belgrad, sârbii au acum prima şansă.

De asemenea, Alexandru Chipciu a fost titularizat pentru prima dată la Anderlecht Bruxelles, într-un meci oficial, chiar la Rostov, în preliminariile Ligii Campionilor. Nu s-a remarcat decât prin încasarea unui cartonaş galben şi a rezistat pe teren doar 69 de minute, fiind primul schimbat la belgieni. Şi aici a fost 2-2, iar după prima manşă din Rusia, Anderlecht are la mâna ei calificarea pe Konstant Vanden Stock. Vezi mai jos toate rezultatele serii!

Mai multe